גלידה
גלידה איטלקית
למעלה מעשור שאמא מלטשת את המתכון המושלם.
הלימודים בבולוניה וחומרי הגלם המשובחים הפכו את הגלידה לחלום אמיתי.
קרמית, עשירה ומדויקת, כזו שמרגישים את איטליה גם בבית.
כל טעם נולד במטבח הקטן שלנו, אחרי אינסוף ערבובים וטעימות משפחתיות.
מאחורי ההצלחה הגדולה עומדת אמא, עם הסבלנות, הדיוק והחיבוק הגדול שלה. 🍦❤️
איטליה? זה כאן!
5 טעמי גלידה רכה
סורבה עם 100% פרי
ירקות ופירות מהמשק
מהשדה – ישר למדף
כבר יותר מחמישים שנה שאבא פותח את היום עם הזריחה, יוצא אל השדה ועובד את האדמה.
עשרות שנים של ניסיון, אהבה לאדמה והשקט של המושב, הפכו כל קטיף לחלק מהסיפור שלנו.
התוצאה? תוצרת טרייה ומשובחת במיוחד. עגבניות שרי תמר (לובלו) מתוקות ועסיסיות
ומלפפונים קריספיים ישר מהחממה! 🌱🍅🥒
מהשדה שלנו - לצלחת שלכם!
מומחים בגידול שרי תמר לובלו
אלופים בגידול מלפפונים קריספים
מאפים
המאפים והקינוחים של מור
מור, הקונדיטורית ובת המשק, הגיעה מהכשרה מקצועית אצל אסטלה, דרך שנים של
יצירה ופיתוח ברולדין ועוד קונדיטוריות, שבהן הייתה הלב הפועם של המאפים.
היום היא אחראית על כל הטוב שנאפה כאן במשק: בצקי בריוש רכים, עוגות וטירמיסו,
פאי, בוסטוק ומאפי פסטו ותרד. הכול נאפה במקום, טרי, עשיר וטיפה ממכר. 🥐❤️
מתוק ומלוח
זהירות – ממכר!
מאפים וקינוחים אישיים